Awal Mula Pertama Mula..  

Posted by: Farhana & Farhani Azizan


Assalamualaikum wbkth..
ni coretan aku yang pertama buat blog ke-2.
Blog pertama aku boleh dilawati di : http://www.dentistsupermuslim.blogs.friendster.com/
Besok aku nak exam 2 paper - Biokimia dan Histologi...
so, KIV dulu lah any post ya..sabar ya...
Aku nak pastikan blog kali ni lebih ilmiah dari blog aku sebelum ni..
dah2..makin lama aku depan laptop, makin banyak aku explore. Untuk pengetahuan semua, ni memang hobi aku. Tajuk post pertama ni diambil sempena prakata yang kawan aku bikin untuk makalah yang mereka buat sendiri buat julung kalinya, bahasa jadi berantakan. Mengingat pengalaman lucu itu, aku pon mengambil frasa ini : "Awal Mula Pertama Mula" ...Aku pon tak ngerti..haha...
Assalamualaikum wbkth

This entry was posted on 6:21 PM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment