caption  

Posted by: Farhana & Farhani Azizan

Terlupa pula..
gambar yang paling bawah tu adalah gambar aku dan seorang sahabat=housemate, gambar ni ditangkap pada Malam Tautan Hati anjuran PKPMI (Persatuan Pelajar Malaysia di Indonesia)..
Gambar yang bari second ni pulak, gambar aku bersama housemates pada hari pertama kami ke kuliyah di Uni Prof Dr Moestopo, kita baru masuk semester ke-2 sekarang (1st yr student). Nampak macam happy je kan dalam gambar tu?? Tapi hanya Allah je yang tau macammana perasaan kami time tu..sekarang, dah alhamdulillah~ =)

This entry was posted on 4:59 AM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment