Sebaik-baik Wanita??  

Posted by: Farhana & Farhani Azizan in

Salah satu tanda keberkatan wanita itu ialah cepat perkahwinannya, cepat pula kehamilannya dan ringan pula maharnya (mas kahwin). Sebaik-baik wanita ialah wanita (isteri) yang apabila engkau memandang kepadanya ia menggirangkan engkau, jika engkau memerintah ditaatinya perintah engkau (taat) dan jika engkau berpergian dijaga harta engkau dan dirinya

This entry was posted on 5:25 PM and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

2 comments

salam ziarah..wet honey...
ape ni, spoil r background blog aku..=p

link tu salah wat tu...sile2 perbetul balik..hehe..

aku x dpt nk mend blog nieh..final exams next week..

btw,awat asyik post pasal poligamy, x poligamy ,pasal kawen=)) muehehehe..

kalo nk kawen dah tunngu aku kelik cuti nz lu..
boley mencapub sket=p

weh...kalau boleh aku tak nak timbulkan isu poligami2 nih, macam la islam xda isu lain selain poligami, tp post ni sebenarnya nak merespons posting dari blog salah seorang dari sahabat kita, yg aku kurang setuju ngan tajuk blog dia.
Pasal kawen..tu aku akui..haha...no komen sgt la..standard la..insyaAllah nanti aku post kan bab2 aqidah, kalau tu yg hang mau..-farhani

Post a Comment